Uusi sivusto käyttöön takkuillen…

Kuulumisia kesänkorvalla…

No niin, uuden miliisin.com -sivuston käyttöönotto ei ihan mene “niinkuin strömsööss ” ja ne palvelinsiirrossa jopa pirstoutuivat…webmasterini Mari osaisi tämänkin asian selvittää maallikonkielellä 😉 Taitaa sama ongelma olla suomen suvellakin, sillä kesän käyttöönotto näin räntäsateiden keskellä takkuaa myös…

Nyt pikkuhiljaa olen ajatuksella käynyt sivuilla olevaa materiaalia läpi, ja jos viimeyön aamutunteina silmät eivät pahasti menneet ristiin niin nyt sivustolla oleva tieto nojaisi ainakin suurimmalta osin faktaan ja tämänhetken tilanteeseen! Pahoittelut kirjoitusvirheistä tai ajatushörhöistä, mikäli niitä vielä sieltä kovin löytyy!!

Vanha blogi  jää nettiin luettavaksenne – uudet tekstit tulevat aikanaan jaottumaan toisin kuin ennen. Onko se hyvä asia vai sekoittaako toteutusta, jää ajan näytettäväksi. Koiriin liittyvät jutut löytyvät edelleen täältä, mutta tuo toinen intohimoni eli retkeily ja vaellus osio löytyy tulevaisuudessa osoitteesta www.treknpaws.fi .

Kasvatustyö on ollut pohdinnan alla kerran jos toisenkin viimeaikoina… Lämmin kiitos sydänystävilleni, joiden kanssa olen saanut pohtia tätä sarkaa ja pyöritellä ajatuksia suuntaan jos toiseen. Lopulta tänä keväänä tein päätöksen laittaa tiibetinspanieli ja venäjäntoy kasvatuksen sivuun toviksi. Aikanäyttää, löytyykö sellaista jalostusmateriaalia, josta saisin vielä kipinän näihin niin sydäntä lähellä olleisiin rotuihin. Lancashire Heelerit veivät sydämeni ja tämä rotu vastaa enemmän tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni paremmin kuin hyvin.

Australiankarjakoira, tuo monivuotinen haave toteutui kuin vahingossa tänä keväänä. Olen ollut jo pidempään pentujonossa sinisestä urospennusta italialaiseen kenneliin ja siinä sivussa kysellyt pentuja jo muualtakin, jopa välillä unohtanut kokoasian. Kunnes sain viimein tarjouksen.

Ajankohta ei pahemmin voisi mennä pieleen pennulle työkiireiden vuoksi, mutta onneksi kasvattaja jousti noutoajassa. Enempää en uskaltanut lykätä acd-pennun hankintaa, sillä luultavasti olisin joutunut odottamaan toiset neljä vuotta. Ja kun tämän pojan suvusta löytyivät juuri ne koirat, joihin olin ihastunut niin enpä juurikaan päätöstä miettinyt. Toivottavasti tästä “Roistosta ” kehkeytyy hyvä kaveri ja jatkaja reppureissuille “Vääpeli Körmylle ” aikanaan – tunnustan, että jännittää hieman itseänikin 🙂

Koko kevät on mennyt lennellessä työmatkoja Hollannin suuntaan.
Maaliskuussa tuli käytyä muutama näyttely mm. Cruft´s ja Narva – näistä tulee aikanaan juttua blogiinkin saakka…  Kasvattienomistajien menestystä olenkin saanut seurata senkin edestä FBn ja viestien välityksellä – kiitos siitä <3 Tauko näyttelyrintamalla on tehnyt hyvää, ja jopa ollut täysin perusteltavissa. Koiranäyttelyiden hinnat ovat nousseet taivaisiin ja samoja tuomareita pyöritellään paikasta toiseen aina ulkomaita myöden. Nuoret tulokkaat ovat olleet vielä liian nuoria tai keskeneräisiä osallistumaan junnukehiin ja vastaavasti nuoriso on juuri ylittämässä 2 vuoden maagisen rajan, ennenkuin alkavat taas pyydystämään sitä viimeistä sertiään.

Kevään on poikkeuksellisen työtilanteen vuoksi meidän ” tuholauma” (Körmy, Ipana, Hippu) on joutunut vierailemaan koirahoitolassa elämänsä ensimmäisen kerran. Huittisten HausKis on todella hyvin vastannut tähän avunpyyntöön ja kyennyt järjestämään näille ruutipakkauksille hoitoa toisinaan hyvinkin nopealla aikataululla. Lämmin kiitos koko henkilökunnalle!

Näillä näkymin, jos suunnitelmat menevät projektiaikataulun mukaan – vapaudun pahimmasta työkiireistä heinäkuun paikkeilla. Tämän jälkeen katseet siintävätkin jo hieman näyttelykalenterin pariin, mutta tahti tuskin on entisenlaisensa.
Kesäkuun olen ulkomailla, josta riennän taasen juhannuksena Saksan alpeille. Kotiin suunnistelenkin sitten “ohimennen” Braccianon kautta <3 Syksylle onkin suunnitelmissa kertaalleen syyskuussa Saksan alpit ystävien kera sekä Nepalin Annapurna Trek lokakuussa <3 Näiden menojen väliin sijoittelen sitten näyttelyt ja työt 😉

*Aurinkoisempia ja lämpimiä kesäpäiviä odotellessa.
Nauttikaa ulkoilusta ja suomenluonnosta karvatassujenne kanssa ja muistakaa, että “Metsä hoitaa…
~ Jasu & karvatassut <3